Rammeavtale Recover AS

Vi er veldig ydmyke og takknemlig over vår nye rammeavtale med Recover AS. Recover er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader. Recover er et av Nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning med totalt 2500 medarbeidere og 45 års erfaring. I Norge har de ca. 1100 medarbeidere. 

Vi i YM takker så mye for tilliten og ser frem til et spennende samarbeid i tiden fremover.

 

Rammeavtale Delaval AS

Vi er ekstremt stolte og ydmyke over vår nye rammeavtale med Delaval AS. Delaval ble grunnlagt for 140 år siden, har i dag 4.500 ansatte og er representert i 100 land.

Delaval har sin kjernevirksomhet i landbruksmarkedet, speielt rettet mot produksjon av melk og effektivisering av produksjon gjennom automatisering med nytenkende teknologi og maskiner.

Vi i YM takker så mye for tilliten og ser frem til et spennende samarbeid i tiden fremover.

Rammeavtale Netel AS

Vi er ekstremt stolte og ydmyke over vår nye rammeavtale med Netel AS. Netel er en stor entreprenør med alt fra planlegging og prosjektering til bygging og vedlikehold for teleoperatører, netteiere, eiendomsutviklere mm.

Netel er et nytenkende og innovativ selskap som i dag har blitt et av de ledende selskapene innen sin bransje. Netel består i dag av 12 kontorer og hele 315 ansatte i Norge.

De første bilene er allerede levert og vi ser frem til å levere flere i tiden fremover. Vi i YM takker så mye for tilliten og ser frem til et spennende samarbeid i tiden fremover.

 

Rammeavtale Å Energi AS

Vi deler ydmykt at vi nylig har inngått en rammeavtale med Å Energi AS. Deres fokus er rettet mot å øke produksjonen av fornybar energi, men samtidig sørge for en effektiv leveranse av dette gjennom strømnettet.

Å Energi AS er resultatet av sammenslåingen mellom Glitre Energi og Agder Energi. Dette gjør Å Energi AS til det ledende kraftkonsernet i Norge med virksomhet i hele verdikjeden.

Vi i YM er stolt over å få ta del i samarbeidet med Å Energi AS og gjør nå klart for levering av de første bilene.

Vi takker så mye for tilliten og ser frem til et godt og langt samarbeid!

Rammeavtale Frøiland Bygg Skade AS

Vi deler ydmykt at vi nylig har inngått en rammeavtale med Frøiland Bygg Skade AS. Frøiland er en familiebedrift etablert i 2006 og har opplevd en voldsom vekst. I 2016 skilte de ut avdelingen for forsikringsskade som i dag er Frøiland Bygg Skade AS. 

Frøiland Bygg Skade AS er opptatt av kvalitet, lagspill og ærlighet noe som er helt i tråd med våre verdier. På kort tid har Frøiland Bygg Skade AS tatt ut en større mengde biler fra vårt sortiment og antallet er økende. Frøiland selv sier "Vi redder dagen" og Your Mobility AS er meget stolte av å bidra til nettopp det. 

Vi takker så mye for tilliten og ser frem til et godt og langt samarbeid! 

 

 

Lading på Ionity ladestasjoner

Lad med ditt Circle K kort

Alle våre leiebiler leveres som standard med drivstoff/ladekort fra Circle K. Nå har vi gleden av å meddele at du også kan benytte dette kortet på alle Ionity ladere rundt om i landet. Dette sikrer deg en enda større flesibilitet langs veien. 

Yrkesbilseminaret 2022, Union Scene, 19.-20. Oktober  

Endelig har samfunnet åpnet opp igjen og Yrkesbilseminaret er tilbake. Vi ønsker velkommen til en dag med spennende foredragsholdere og masse faglig påfyll. Og i kjent stil arrangeres det middag med tilhørende underholdning.

Velkommen til Yrkesbilseminaret 2022!

Rammeavtale på kort-tidsleiebiler, ISS Facility Services AS

Vi i Your Mobility AS er stolte og ydmyke over å kunne meddele at det er inngått rammeavtale med ISS Facility Services AS på korttidsleie varebil.

Avtalen dekker hele landet og er første avtale i Your Mobility AS. Det å få tillitt på et slikt nivå stiller krav til oss og alle våre samarbeidspartnere, men vi er trygge på at vi har med oss de beste i klassen og ser fram til en fantastisk og spennende start med ISS Facitlity Services AS. En stor takk til Vicky Radulovic hos ISS for en ryddig og proff prosess. Hun har tilført oss masse kunnskap og ikke minst en tillitt vi skal ta godt vare på.

I skrivende stund ruller det ca. 25 yrkesbiler fra Your Mobility AS med ISS logo og antallet øker.

Vi takker for tilliten og ser fram til et langt og godt samarbeide.

Pick-up tilpasset deg og ditt behov 

Visste du at vi i YM også kan levere pick-up tilpasset deg og ditt behov? Våre pick-up'er kan by på smarte løsninger, god lastekapasitet og enorm trekkraft. 

Her fra en bil vi leverte tidligere i år med ombygging samt varsellys-bjelke på taket. Ditt behov, vårt produkt!  

 

Første leveranse til ISS Facility Service AS

Tidligere i år var vi så heldige at vi fikk levere vår første bil til ISS Facility Service AS med tilpasset innredning og løsning for lengre objekter i taket. 

Bilen ble levert til en brukeren som ble veldig fornøyd med løsningen i sin nye bil. Dette er nå blitt en av ca. 25 biler ISS har i bruk fra oss rundt om i landet. 

Vi takker for tilliten, og gleder oss allerede til å levere neste bil.